Aliens

Aliens er årets mest actionfylte spilleautomat. Her får du bli med på en reise inn i monstrene sin verden. Bekjemp dronningen i det actionfylte bonusspillet og vinn toppgevinsten på 570 000 mynter. Er også full-lastet med jokere og freespins

Hovedpunkter
  • Type: Video Slot
  • Hjul: 5
  • Scatter: Nei
  • Lines: 15
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: YES
  • Gratis spinns: Ja
  • Payout: 96.6%
  • Programvare: NetEnt

Aliens på nett

Når utvikleren Net Entertainment velger å lage spilleautomater basert på filmer pleier det å bli en suksess. Dette er automater som South Park og Creature from the Black Lagoon gode eksempler på. Når de nå også har kommet med en Aliens automat, basert på den kjente film-serien fra 70-årene, viser Net Ent fornyet tro på dette markedet. Og de skuffer ikke.

Med Aliens har de laget en spektakulær spilleautomat som tar i bruk innovativ teknologi, nye spill-funksjoner og et team som fenger uansett om du har kjennskap til Aliens filmene eller ikke. Toppgevinsten på 575 000 mynter gjør det også ekstra pirrende gjennom muligheten til å vinne svært mye penger.

Hvordan spille Aliens

Aliens har en tradisjonell oppbygging som en spilleautomat med 5 hjul, 3 rader og 15 gevinstlinjer. Designet er futuristisk og inspirert av filmene og hvor symbolene på hjulene bygger på monstrene fra filmen. Det som er ekstra interessant er at Net Ent også har valgt å integrere spill-kontrollen med temaet. De fleste Net Ent spill, nærmest uansett tema, har nemlig en felles designet spillkontroll.

Men i Aliens er det tydelig at de har vært nytenkende helt ut. Dette ser du også igjen på måten spillets handling er bygget opp, som kan sies å være en krysning mellom data- og pengespill. I Aliens på nett foregår det nemlig et spill i selve spillet.

Spill Aliens spilleautomaten også hos

Samtidig som det handler om å vinne gevinster kan du nemlig følge en sekvens som tar deg på nye nivåer. Du starter på nivå 1 hvor det handler om å få fylt opp «Aliens-måleren» øverst på spilleautomaten. Dette skjer ved å vinne gevinster, og her kan du se frem til ekstrafunksjoner som wilds og multiplikatorer.

Etter en stund vil du komme til nivå 2. Også her er det en aktivitetsmåler som viser veien videre, og som på nivå 1 vil det dukke opp wilds og freespins som hjelper deg videre på spilleautomaten.

Klarer du å komme deg gjennom nivå 2 og fortsatt har livet i behold kan du se frem til et eget bonusspill som heter «The Hive», hiet eller hjertet av Aliens. Dette handler enkelt og greit om å bekjempe mest mulig aliens, ødelegge hiet og til slutt ta livet av dronningen. Klarer du dette blir du belønnet med en gevinst tilsvarende hele 240 ganger innsatsen din!

For flere spilleautomater med film tema kan du også prøve tidligere nevnte South Park, eller Creature of the Black Lagoon, begge utrolig populærer versjoner av filmene de er basert på.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Aliens er akkurat kommet på markedet og som for de fleste nye spilleautomater vil du oppdage at det fort kan dukke opp gratisrunder. Søker du etter Aliens free spins der du normalt spiller er det ikke sikkert at du blir skuffet!

Vil du spille Aliens gratis kan du gjøre det her på siden i demoversjonen av spilleautomaten hos oss. Her gir vi deg lekepenger som du kan bruke slik du ønsker det og kanskje se om du klarer å kjempe deg frem til bonusrunden. Bare husk at de virkelige gevinstene ikke kommer før du putter ekte penger på automaten.

Mer om freespins og bonuser på disse sidene.

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Aliens?

Du vil raskt oppdage at utbetalingsnivåene på Aliens er ganske store. Det kan kanskje ta litt tid før de kommer noen ganger, men når det først skjer er det ofte større gevinster som utbetales. Men i mellomtiden blir du underholdt av den store funksjonaliteten i spilleautomaten som kanskje gjør at det ikke nødvendigvis føles så lenge før gevinstene kommer.

Gevinstene drives oppover av alle multiplikatorene. Faktisk kan disse komme helt opp til 240 ganger gevinsten, som skjer når du klarer bonusspillet. Da kan det faktisk vanke helt opp til 570 000 mynter i gevinst!

Konklusjon

Vil du spille Aliens online må du forberede deg på en spektakulær opplevelse. Her er det ikke spart på noe og Net Ent viser hvilke fantastiske evner de har til å skape underholdning i spilleautomater.

Grafikken og effektene er svært bra og det er bygget en solid bro mellom innhold og funksjonalitet. Her vil du innimellom føle at du spiller et dataspill, mens du sekunder senere oppdager at det renner inn penger. Det er det få andre steder du vil finne og Aliens er en av disse spilleautomatene som du bare er nødt til å teste!

Prøv den selv hos populære Mr Green, eller Vera John for en skikkelig spill runde.

SPILL NÅ