Hitman

Hitman er basert på det populære dataspillet om livet som leiemorder. Agent 47 lever et farlig liv, hvor han stadig legger ut på nye oppdrag hvor målet er å eliminere motstanderen. Nå blir det din jobb å overvinne automaten og sørge for de store utbetalingene.

Hovedpunkter
 • Slot type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Scatter: Ja
 • Theme: Action
 • Lines: 20
 • Bonus Game: ja
 • Wild Symbol: Ja
 • Gratis spinns: Ja
 • Payout: 95.48%
 • Software: Microgaming

Hitman online slot

Microgaming har hatt stor suksess med å lage spill basert på dataspill. Hitman som først kom ut som dataspill, og som senere ble til film, føyer seg inn i en lengre rekke med automater av denne typen. Hitman er laget på lisens fra Eidos, dataspillselskapet som eier merketrekket, og har mange av de samme fellestrekkene som dataspillet. Mørkt, nesten litt dystert design og med musikk som får deg til å sitte litt ekstra frempå stolen, er utformingen gjennomtenkt. Det ser du også på symbolene som er inspirert av de ulike metodene som Agent 47 tar i bruk når han skal eliminere målet. Giftsprøyter, gevær med kikkertsikte, kniv og ståltråd er noen av våpnene han er kjent for å bruke, og som du også finner igjen på symbolene. Du får også være med å velge ut hvem som skal være neste mål, i det du legger ut på jakten etter kontraktbonusen verdt hele 270 000 mynter.

Hvordan spille Hitman slot?

Hitman er designet på en måte som gjør at det er enkelt å orientere seg, og enkelt å forstå hvilke handlinger du må foreta deg. De 5 hjulene og 3 radene er satt sammen av 20 gevinstlinjer. Nederst på automaten viser store knapper hvilke valg du kan foreta deg, enten det måtte være å styre myntverdi, antall gevinstlinjer som skal være aktiv eller innsatsnivå. Som på mange av Microgaming sine automater telles alle verdier i mynter, noe som kan være litt forvirrende når kroner blir omfordelt. Men dette får du raskt taket på og du kan være oppmerksom på at innsatsen starter på 10 øre og strekker seg opp til 750 kroner. Hitman er med andre ord et spill som vil appellere til et bredere publikum, inkludert de som vil spille med lav innsats for moro skyld, og de som jakter de større gevinstene.

Spill denne spilleautomaten også hos

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Hitman?

Gevinster på Hitman starter med to like symboler og hvor laveste gevinst er på 2 mynter. De ulike våpnene til Agent 47 gir lavest verdi, og det er først når leiemorderen selv dukker opp på symbolene at det blir større gevinster. Høyeste gevinst er på 4000 mynter ved 5 like symboler, det vil si høyeste gevinster i det ordinære spillet. Som vi allerede har nevnt over kan du nemlig vinne hele 270 000 mynter gjennom kontraktsbonusen. Merk at alle gevinster oppstår fra venstre til høyre. Full oversikt over alle gevinster og funksjoner finner du på utbetalingstabellen.

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Når du spiller Hitman har du mange høydepunkter du kan se frem til, i det automatens ulike funksjoner gjør seg klare til å aktiviseres. Her har ikke Microgaming spart på kruttet og lagt inn følgende funksjoner:

 • Wilds: Wildsymbolene er et bilde av Agent 47 med to Desert Eagle pistoler. Disse kan ta to forskjellige former. Den første er den klassiske hvor de går inn og erstatter andre symboler. Den andre er utvidende hvor de vil fylle hele hjulet, noe som kan oppstå på hjul 2,3 og 4
 • Militærgradbonus: Når Hitman symbolet kommer frem og lander på hjul 1,2 eller 3 vil du bli bedt om å velge mellom tre ulike militærgrader. Denne bonusen kan gi deg gevinst på opp til 6000 mynter
 • Freespin bonus: 3, 4 eller 5 symboler av tallet 18 vil gi deg 18 gratisrunder. Alle gevinster vunnet på gratisrundene utbetales med en multiplikator på 2x
 • Kontraktsbonus: Får du frem et symbol av en datamaskin med teksten «bonus» på skjermen aktiveres kontraktsbonusen. Her skal du velge ditt neste mål i det du legger opp jakten på hovedgevinsten på 270 000 mynter.

Konklusjon

Hitman føyer seg inn i en rekke med lisensierte spill som Microgaming har produsert. Med god grafikk, høyt brukergrensesnitt, flotte videoanimasjoner og stor funksjonalitet har den alt som skal til for å bli en favoritt blant publikum. Det betinger riktignok at du er åpen for det litt spesielle temaet, og denne typen action-spill. Gjør du det så har du timer med topp underholdning foran deg, mye takket være den brede funksjonaliteten. Bonusspillet med toppgevinst på 270 000 mynter er utvilsomt det store høydepunktet, og nå blir det opp til deg å legge planen med Agent 47 på hvordan dere kan klare å kapre toppgevinsten.

Merk at du på ingen måte trenger å være noen blodfan av Hitman for å like denne automaten. I slike spill er det lett å bruke hovedpersonen som et trekkplaster, men det har åpenbart ikke vært hensikten når Microgaming har utviklet Hitman.