Jimi Hendrix på nett

Spilleautomaten Jimi Hendrix ble lansert den 21. april 2016 og den er et av NetEnt’s mest avanserte spill så langt. Den ikke bare sampler lydeffekter, men har også en imponerende HD-grafikk og animasjoner! Den kommer i en serie på tre automater der rockeartister er i fokus.

Hovedpunkter
 • Slot type: Video Slot
 • Hjul: 5
 • Coin Value: 0.01 to 1
 • Scatter: Ja
 • Theme: Music
 • Lines: 20
 • Bonus Game: yes
 • Wild Symbol: Purple Haze
 • Free Spins: Ja
 • Payout: 80 000 mynter
 • Software: NetEnt

Hvordan spille Jimi Hendrix spilleautomaten?

Jimmi Hendrix spilleautomaten har et kontrollpanel som ikke byr på noen utfordringer.
Level eller nivå vil styre hvor mange mynter du satser og under coin value regulerer du verdien av myntene. Disse to tilsammen bestemmer hvor mye du har i innsats per spill. En “Max Bet” knapp setter deg direkte til toppnivået, hvis du skulle ønske det, men den regulerer ikke myntverdien (”coin value”).

Mere forvirrende er det hvis man begynner å spille og ikke helt skjønner hva som skjer.
Det kan derfor være lurt å ta en titt bak ”i” knappen. Her får man full forklaring på hvordan maskinen jobber, og hva som skjer.

Hva betyr knappene?

 • Instant Play – En ting som du vil sette pris er du får umiddelbar tilgang til alle NetEnt spilleautomater, ingen nedlastning kreves for å kunne spille. Jimi Hendrix er på samme måte som alle andre maskiner fra NetEnt fullt kompatibel med alle nettlesere.
 • Stake Levels – Det spiller ingen rolle hvor stor spillekonto du har tilgjengelig, du er likevel i stand til å spille på Jimi Hendrix spilleautomaten, etter som det er en multi-stake slot. Dette gjør at både spillere med lave og høye innsatser har en mulighet til å velge et innsatsnivå som passer deres lommebok og spillebudsjett.
 • Høy tilbakebetalingsgrad – Å ha tilgang til online slots som returnere en større del av innsatsen som vinnerutbetalinger, er hva alle spillere er ute etter. Når du spiller på denne automaten vil du snart oppdage hvor høy utbetalingsprosenten er og du vil få rikelig med vinnerkombinasjoner og bonusspillutløsere.
 • Bonusfunksjoner – Det er mange bonusfunksjoner på Jimmy Hendrix slotent som du vil aldri har sett før på noen annen automat. Disse utløses helt tilfeldig, du vil aldri vite når disse bonusfunksjoner vil bli utløst og tildelt til deg. Her har du virkelig sjansen til å vinne stort, selv når du spiller med svært lave innsatsbeløp!
 • Smakfulle lydeffekter – Jimi Hendrix var kjent for sin gitarspill og sangene han skrev, og musikken hans lever videre i denne spilleautomat. Dette er tidlig hardrock og skal spilles høyt. Spill så det rister sjelen.
 • Animert grafikk – Noen av symbolene kommer plutselig til live i spilleautomaten. Takket være HD-grafikk og animerte symboler er de der for å forbedre spillet og opplevelsen.
 • Auto Play – Jimi Hendrix fra NetEnt er at det også kan skryte av et ”auto play” alternativet. Hvis du ønsker å sette spilleautomaten til å spille av seg selv, for deretter lene deg tilbake og nyte lyden og den visuell gleden, uten å måtte klikke på spinnknappen, så er du alltid er fri til å gjøre dette via Auto Play-innstillingen.
Jimi Hendrix
Bonuskampanje:
Mr Green
100% Opptil 3000kr
Spill nå‏

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Purple Haze

Når Purple Haze symbolet (Jimmi Hendrix med gitar) kommer opp på det første hjulet, forvandles symbolene 10, J, Q, K og A til Wild symboler, men bare for inneværende spill.

Red Guitar Re-Spin

4 eller flere Red Guitar symboler i et spill aktiverer Red Guitar Re-spinn. Disse fortsetter så lenge man fortsatt får nye Red Guitar symboler opp, og slutter først når ingen ny rød gitar dukker opp.

Pick & Click

4 forskjellige Pick & Click symboler dukker opp når et Pick & Click spill blir aktivert. Du må velge hvilke høyttalere på skjermen du vil klikke på. Bak hver høyttaler skjuler det seg et av 4 symboler:
En mynt, En Crosstown traffic freesinn, Purple Haze Free Spins, Little Wing Free Spins

 • 3 mynter vil gi en tilfeldig gevinst utbetales mellom x8 og x30.
 • 3 Crosstown Traffic Free Spins symboler gir deg 6 Jimi Hendrix freespinns.
 • 3 Little Wing Free Spins gir deg mellom 6 og 12 frispinns. Mellom 3 og 5 wilds vil bli liggende fast på skjermen mens Jimi Hendrix frispinnene spilles.
 • 3 Purple Haze symboler gir deg et Purple Haze Frispinn.
1
Les artikkel
Mr Green
3000kr Bonus Totalt 7000 kr + 420 freespins!
Spill nå‏
2
Les artikkel
Wunderino
€1000 Bonus 30 omsetningsfrie cash spins
Spill nå‏
3
Les artikkel
Spin Station
20.000kr Bonus Opptil 20.000 kr i bonus + 20 freespins
Spill nå‏
4
Les artikkel
Folkenautomaten
3000kr Bonus 100 gratis spin på Starburst
Spill nå‏

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Jimi Hendrix spilleautomaten?

Utbetaling skjer etter en tabell som ligger på en av sidene under informasjonsknappen.
Fra 20 forskjellige linjer lese gevinstkombinasjonene, og utbetalingene gis i forhold til hvilke symboler som ligger på disse linjene:
Maskinen har 13 symboler

Antall treff:
————-
Symbol
2 3 4 5
Jimmi Hendrix: 2 20 100 400
Red Guitar: 2 20 100 400
Gitar:   15 85 200
Peace:   10 70 150
Hjerte:   10 60 125
Single plate:   9 50 100
Blomst:   8 40 90
Brunt Øye:   7 35 80
A   5 30 75
K   5 30 70
Q   5 25 60
J   5 25 50
10   5 20 50

Jimi Hendrix spilleautomaten har ikke Jackpot, men du finner flere spill fra Netent som har det her.

Konklusjon

Spilleautomaten Jimi Hendrix er en moderne automat som gjør bruk av stor bruk av grafikk uten at dette er for forstyrrende. Med 20 gevinstlinjer er det umulig å se at du vinner før maskinen blinker opp og forteller deg det. Samtidig gir Pick & Click alternativet deg et lite pusterom, selv om det blir kort.

Maskinen har ikke noe Jackpot alternative, men eksperter vil fortelle deg at det er til din fordel, da disse maskinene har typisk høyere utbetalingsgrad enn maskiner som har Jackpot. Dermed er dette en maskin som ikke vil kunne gi de høyeste premiene.
Største premie er 80 000 mynter, noe som i praksis setter grensen til 400 ganger innsatsen.

SPILL NÅ