Kronespillet

Vi husker alle Kronespillet som kunne spilles i Norge helt fra 1937! Ideen var genial, nettopp fordi automaten var så utrolig enkel. Sleng en krone på automaten, håp at den ender på riktig plass, og du vinner en hel rekke med mynter!

Hovedpunkter
  • Slot type: Video Slot
  • Hjul: 1
  • Scatter: Nei
  • Theme: null
  • Lines: 9
  • Bonus Game: yes
  • Wild Symbol: Nei
  • Free Spins: Nei
  • Payout: 96.9%%
  • Software: NetEnt

Kronespillet på nett

Husker du det gode gamle kronespillet? Nå har det anerkjente casinoet Unibet laget sin egen versjon av spilleautomaten som tar deg med tilbake til gode gamle dager. Med kronestykker som innsats kan du slå myntene tilbake på spilleautomaten og vinne en drøss med mynter. Dette er et ordentlig hyggelig gjensyn med en god gammel kjenning som spillerne vil sette pris på.

Kampanjer å benytte seg av nå!

Hvordan spille Kronesautomaten?

I utgangspunktet er det ikke behov for en videre innføring i hvordan man spiller automaten Kronespill. Dette er vel så rett frem som du får det, i hvert fall hva gjelder å slå kronestykket. Men i den digitale versjonen er det noe mer komplisert enn spilleautomaten var i virkeligheten.

Her kan du nemlig være med å påvirke innsatsen i form av å bestemme hvor mye hver mynt du knipser avgårde skal være verdt. Selv om det er en enkel spilleautomat kan du trekke det ganske langt, og faktisk helt opp til 4000 kroner på en mynt! I motsatt fall kan du spille med 1 krone i innsats, akkurat som i gode gamle dager.

Et trykk på spill-knappen ute til høyre for spilleautomaten starter spillet. Her fylles automaten automatisk opp med mynter hvor det deretter er bare å sette i gang og knipse. Merk at du selv styrer styrken på knipsene dine ved å holde inne knipse-knappen. Presisjon vil her være en viktig suksessfaktor.

Andre populære norske spilleautomater

Hvilke bonuser og freespins finnes?

Unibet har for øyeblikket ingen egne Kronespill bonuser eller freespin-kampanjer på Kronesautomaten. Men, hvert år arrangerer de NM i Kronesautomaten med premier i 100 000 kroners klassen, så her er det bare å følge med!

Hvilke jackpoter og utbetalinger har Kronesautomaten?

Ettersom du har høye innsatsnivåer på Kronesautomaten er det mulig å vinne relativt store summer på dette spillet. For som i andre spilleautomater er det myntverdien som er med på å styre hva du kan vinne. Automaten har også et eget Kronesautomat bonusspill.

Når du spiller og treffer en åpning vil du oppdage at dette tennes med en farge. Skulle du være så heldig å klare å få lyst opp alle hullene på en runde vil det starte et eget bonusspill. Her tar spilleautomaten fullstendig overhånd ved å la deg knipse 5 mynter av gangen og med gevinster deretter.

Konklusjon

Mer enn 50 år etter at vi ble introdusert for de første Kronespillautomatene i Norge er de tilbake på nettet. Spilleautomaten er så enkel som du kan få det, men likevel utrolig underholdende. At mange av oss kjenner det fra før av er nok mye av forklaringen, men det legger uansett ikke skjul på at dette er god underholdning.

Det er rett og slett morsomt å knipse myntene over spilleautomaten og vinne gevinster og det er bare å prøve (selv om den kun tilbys hos Unibet), og se om du blir like betatt som oss. Et fint alternativ i begynnelsen er å prøve Kronesautomaten gratis her hos oss før du satser penger på spillet.

SPILL NÅ